ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι των αιωνίων στο γήπεδο της Κυπαρισσίας

ΕΝΑ σκληρό παιχνίδι ήταν εκείνο που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ανάμεσα στον Παντριφυλιακό Καλονερού και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας το οποίο από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως τοπικό ντέρμπι, ωστόσο δεν είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον κατά γενική εκτίμηση...παρά την ισοπαλία!
Ο ρυθμός ήταν δυνατός στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα όπου το Καλονερό κέρδισε τουλάχιστον 4 κόρνερ και πολλά πλάγια τα οποία εκτέλεσαν οι Αλεξόπουλος και Ζαφείρης, ενώ μετά από εκτέλεση φάουλ στην ανατολική πλευρά του γηπέδου και από κενό στην άμυνα των γηπεδούχων στο 28 ο Ηρακλής σκόραρε πλάγια μετά από ενέργεια του Μπαριάμη κάνοντας το 0-1. Οι παράγοντες του Ηρακλή ωστόσο νωρίτερα στο 22 αμφισβήτησαν την κρίση του διαιτητή με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει ένταση κοντά στον πάγκο των φιλοξενουμένων και ευτυχώς η παρέμβαση εκτονώθηκε σε λίγη ώρα.
Η επανάληψη ήταν καλύτερη καθώς το Καλονερό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ορμή και δυνατές φάσεις στην μικρή περιοχή αλλά και παιχνίδι στα ίσα. Έτσι κοντά στο 81 μετά από πλασέ ο Ζαφείρης ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση κατάφερε να σουτάρει και η μπάλα να βρει στα δίχτυα του Πανταζέλου με αποτέλεσμα να σφραγιστεί το καθοριστικό 1-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου