ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μάχη του ΠΑΟ Καλονερού στον δεύτερο γύρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ
-ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ημερολόγιό του εξέδωσε ο Παντριφυλιακός Καλονερού όπως συνηθίζει κάθε χρόνο ενόψει μάλιστα την έανρξης του δεύτερου γύορυ του Πρωταθλήματος που ξεκινά το Σαββατοκύριακό. Στο ημερολόγιο που έκδοσε το Διοικητικό Συμβούλιο απεικονίζεται όλη η Ομάδα ενώ φέτος αναμένεται εκτός από το αγωνιστικό προγραμμα να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο καλεντάρι του Συλλόγου. Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όσους χορηγούς συνέβαλαν στην έκδοση του ημερολογίου και συμπαρίσταται στην ομάδα όπως και την Ιντρακάτ που είναι χορηγός για τις εμφανίσεις της ομάδας. Οι εκδηλώσεις που έπονται είναι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Ετήσιος χόρος και η κοινωνική Δράση του Συλλόγου με ειδική εκδήλωση προς το καλοκαίρι.
Ωστόσο σε ότι αφορά τα μεταγραφικά την Πέμπτη το απόγευμα διεξάγετια συγκέντρωση του Δ.Σ. της νέας τεχνικής ηγεσίας του Σωματείου και των ποδοσφαιριστών μαζί με τις τις νέες μεταγραφές με στόχο ο ΠΑΟ Καλονερού να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από την απώλεια βαθμών που σημειώθηκε στο πρώτο γύρο και να πορευθεί στην κατηγορία ώστε στις 13 αγωνιστικές που απομένουν να διασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία καθώς το πρόγραμμα του 2ου γύρου είναι ευνοικό για την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Παρών θα είναι ο Δημήτρης Καραχάλιος και ο Σάκης Γαλάνης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα στον δεύτερο γύρο.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου