ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με 0-1 ηττήθηκε το Καλονερό επί του Μάνεσι στην έναρξη του Β γύρου

ΜΕ την αδράνεια φλερτάρει η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού η οποία δεν έκανε την διαφορά στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Β τοπικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο στην έδρα του. Πιο συγκεκριμένα το Καλονερό με σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών του Γιώργου Βλάμη που υπεβλήθη σε 2 εγχειρήσεις στο πόδι και είναι εκτός αγωνιστικής παρουσίας και του Άγγελου Μιχαλόπουλου που υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι, έδειξαν ότι με τους βασικούς η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει δυναμικά. Αν υπολογιστούν οι αλλαγές τότε το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα αποτελεί η συμμετοχή των νέων παικτών που έχουν δελτίο στην ομάδα για τους οποίους θα αναφερθούμε σε άλλο εκτενές άρθρο μας.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Κυπαρισσίας η ομάδα έπαιξε θετικά με το Μάνεσι- το οποίο πέρσι στον β γύρο είχε κερδίσει με 2-1 όπως γνωρίζουμε- διατηρώντας το 0-0 στο ημίχρονο χωρίς όμως να κάνει την διαφορά με κρούσεις επίθεσης. Στην επανάληψη μετά από ακόμα ένα τραγικό κενό στην άμυνα ο Πιτσιλής επωφελήθηκε κάνοντας στο 70 το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Παρών ήταν ωστόσο ο νέος Προπονητής Χρήστος Αποστολόπουλος ο οποίος αναμένεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου