ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάλεψε παρά το 1-0 με την Ανδρούσα εκτός έδρας

ΠΑΛΕΨΕ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά δεν κράτησε το τέλος για τον εαυτό της η ομάδα του Παντριφυλιακού κόντρα στην δύσκολη ομάδα της Ανδρούσας όπου οι παίκτες έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα και καλές επιδόσεις.
Αυτή την φορά αξίζει να τονίσουμε ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι το 1-0 σημειώθηκε προς το 70ο λεπτό ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή η άμυνα διατηρήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Η εικόνα που διαμορφώνεται αποδεικνύει ότι ο νέος Προπονητής παράγει ουσιαστικό έργο αλλά δεν έχει σύμμαχό του τον χρόνο καθώς υπολείπονται πλέον 11 αγωνιστικές για την λήξη του Πρωταθλήματος και επομένως ο υποβιβασμός θεωρείται ορατός αν δεν υπάρξει μια θεαματική διαφορά. Το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας μπορεί να αποτελέσει ορόσημο νίκης καθώς αν ακολουθήσουν θετικά αποτελέσματα μπορεί στο τέλος να γίνει η πολυπόθητη παραμονή. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι απουσίες παραμένουν ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο βασικό σχήμα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου