ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' η πίτα του Καλονερού

Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ προσκαλεί τους φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' στην παραλία Κυπαρισσίας. Παρών θα είναι το Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ έχουν προσκληθεί αθλητικά σωματεία, εκπρόσωπος από την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού ενώ το παρών αναμένεται να δώσει η νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και φίλοι του Συλλόγου σε μια βραδιά όπου θα απονεμηθεί και το Χρυσό φλουρί της χρονιάς στον τυχερό που θα το ανακαλύψει.
Στην λιτή εκδήλωση που πραγματοποιείται χορηγός της είναι το Ξενοδοχείο '΄Κανελλάκης' στην Κυπαρισσία το οποίο ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. καθώς και τα καταστήματα που συμβάλλουν στην μικρή γιορτή, ενώ να τονίσουμε ότι η βραδιά θα κλείσει με ευχές και ανταλλαγή δώρων.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου