ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκληρός αγώνας με 1-2 κόντρα στα Ενωμένα Σωματεία

ΜΕ αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και δικαιολογημένων πάλεψε για το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ στο γήπεδο της Κυπαρισσίας παρά την πολύ καλή εικόνα στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα. Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε η...άδικη διαιτησία σε στημένες φάσεις του διαιτητή Λαμπίρη ο οποίος φιλοδώρησε με κόκκινη κάρτα τον Στέφανο Ντούπη μετά από αμφισβητούμενες φάσεις αλλά και αδικαιολόγητα λάθη στην μεγάλη περιοχή.
Στον αγώνα με τα Ενωμένα Σωματεία τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά παρά το 0-1 στο πρώτο 7λεπτο του αγώνα ενώ το Καλονερό κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από τέλειο σουτ που εκπλήρωσε ο Θανάσης Παναγόπουλος ενώ το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου. Στην επανάληψη ο ρυθμός μειώθηκε στο τελευταίο 2ολεπτο καθώς στο 75 το Καλονερό δέχθηκε το 1-2 μετά από 3 στημένες φάσεις με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου