ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο Διονυσόπουλος και αλλαγή σελίδας για το Καλονερό

ΝΕΑ σελίδα ξεκινά το ΚΑΛΟΝΕΡΟ μετά από απόφαση του Δ.Σ. που δίνεται στην δημοσιότητα προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει με βήματα προόδου και σκληρής δουλειάς στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
TO Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Ομίλου ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ μετά από συνεδρίασή του σε πλήρη απαρτία διατράνωσε την πεποίθησή του ότι η ιστορική ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στο Πρωτάθλημα με συγκεκριμένους στόχους. Το Δ.Σ. αρχικά έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε στο Σώμα με δική του πρωτοβουλία ο Σάκης Διονυσόπουλος από την θέση του προπονητή, ωστόσο τόνισε ότι ο κ. Διονυσόπουλος που αποτελεί κομμάτι της ομάδας θα χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση προκειμένου να υπηρετήσει τον Σύλλογο καθώς η βοήθειά του είναι πολύτιμη με την εμπειρία του.
Παράλληλα την Τρίτη το απόγευμα το Δ.Σ. παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο Προπονητή Μιχάλη Διαμαντόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και να την οδηγήσει στην παραμονή στην Β τοπική κατηγορία με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει καθώς έχει θητεύσει σε ομάδες της Δ Εθνικής κατηγορίας και σύσσωμο το Δ.Σ. τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του. Επίσης στην ομάδα θα ενσωματωθούν σύντομα έμπειροι παίκτες που έχουν τα δελτία τους στον ΠΑΟ Καλονερού προκειμένου να τον ενισχύσουν στην αλλαγή σελίδας που επιχειρεί με γνώμονα την ιστορία του και αξιοπρέπεια που τον διακρίνει στον χώρο του αθλητισμού.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου