ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με την ψυχή..στο στόμα ήρθε ήττα 1-3 με το Διαβολίτσι


ΜΕ την ψυχή...στο στόμα προσπάθησε ο Παντριφυλιακός να διατηρήσει σε μέτρια επίπεδα την νέα ήττα που δέχθηκε από την ομάδα του Διαβολιτσίου το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής δόθηκε ένα παιχνίδι που ωστόσο ξεχώρισε για τις δυνατές φάσεις, την προσπάθεια για να κυκλοφορήσει η μπάλα μετά το κέντρο του γηπέδου αλλά και τις ευκαιρίες που χάθηκαν ιδίως στο πρώτο 45λεπτο της συνάντησης.
Να τονίσουμε ότι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων μετά από γκολ που δέχθηκε ο Νικολόπουλος -από κοντινή θέση- κοντά στο 38 ενώ ευκαιρία χάθηκε κοντά στο 29 μετά από ενέργεια του Γεωργόπουλου και Γιαννόπουλου.
ΕΣΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ...
Στην επανάληψη φαίνεται ότι κυριάρχησε η κούραση με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί μετά από λάθη στην άμυνα στο 0-2 και αργότερα να καταλήξει με 1-3 όταν δόθηκε η λήξη του αγώνα που βρήκε νικητές το Διαβολίτσι το οποίο με στημένες φάσεις αλλά και έξυπνα πλασέ άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα. Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης για το Καλονερό ο Βασίλης Καρόγιαννης στο 78 που θα μπορούσε όμως να δώσει και άλλο τέρμα μετά από ευκαιρία. Για την αποτίμηση της πορείας της ομάδας διεξάγεται σύντομα νέο Δ.Σ. πιθανόν Δευτέρα με Τρίτη.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου