ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έχασε στην 9η αγωνιστική με 2-0 από την Μικρομάνη

ΔΕΝ έχει προλάβει ακόμα να διαμορφώσει νέα σελίδα στην ομάδα ο νέος Προπονητής του Καλονερού και από ότι φαίνεται οι σοβαρές αδυναμίες με τον πήχη του πρωταθλήματος να διατηρείται ψηλά δεν αλλάζει προς το παρόν το αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί στην τοπική μας ομάδα.
Χωρίς να έχουμε σοβαρές προσθήκες στον Παντριφυλιακό καθώς αναμένονται να προσέλθουν παίκτες που έχουν τα δελτία τους στην ομάδα το αποτέλεσμα με 2-0 στο γήπεδο του Αστέρα Μικρομάνης υποτιμά την ομάδα που θα υποστήριζε κανείς ότι βρίσκεται σε άλλη κατηγορία και όχι σε Πρωτάθλημα αξιώσεων. Έτσι μετά από λάθος στην άμυνα χάθηκε το 1-0 που καταγράφεται ως αυτογκόλ όπως και το 2-0 κοντά στο 70 που ολοκλήρωσε τον αγώνα. Η ομάδα ωστόσο προπονείται εντατικά σήμερα Τρίτη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Δώριο καθώς θα παίξουν ο πρώτος με τον τελευταίο στην βαθμολογία και τώρα περιμένουμε να δούμε κάποια αποτελέσματα να γίνονται ορατά...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου