ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδοξο τέλος με 1-5 στο γήπεδο επί του πρωτοπόρου Δωρίου

ΑΔΟΞΑ έληξε και η 10η αγωνιστική για τον Παντριφυλιακό ο οποίος αγωνίστηκε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τον πρωτοπόρο αφού το Δώριο πλέον μένει στην κορυφή και η ουσία είναι ότι ο πρώτος στη βαθμολογία αγωνίστηκε με τον τελευταίο.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης τα λάθη στοίχισαν στην άμυνα με το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται με 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων. Αυτή τη φορά η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες και κατά συνέπεια το έργο του νέου προπονητή θα φανεί σε βάθος χρόνου καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις. Φυσικά δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη όπου το τελικό αποτέλεσμα για τους τύπους διαμορφώθηκε στο 1-5 για να κυριολεκτούμε αφού οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν το μοναδικό τέρμα προς το τέλος του αγώνα. Στην αρχή πάντως οι Δωριείς έδειχναν ότι αγωνίζονταν με τον 2ο στη κατηγορία και όχι τον τελευταίο.
Να σημειώσουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες ο Πρόεδρος κ. Καραχάλιος και τα μέλη του Συμβουλίου μαζί με φιλάθλους της ομάδας καθώς και ο πρώην προπονητής κ. Διονυσόπουλος περιμένοντας να συνέλθει η ομάδα από την ραστώνη της ποδοσφαιρικής χρονιάς μαζί με τις εκτιμήσεις. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο Πρόεδρος τι θα ακολουθήσει στο μέλλον απάντησε λακωνικά ότι 'είμαστε ομάδα του δεύτερου γύρου....' Ιδωμεν....


Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου