ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρώτο φιλικό στο Κακόβατο για το Καλονερό

ΕΝΑ φιλικό αγώνα με την ομάδα του Κακόβατου Ζαχάρως Ηλείας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο Παντριφυλιακός Ομιλος Καλονερού σήμερα Κυριακή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κακοβάτου με την παρουσία των νέων αποκτημάτων.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα ενώ το Σάββατο υπήρξε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές καθώς πλέον το γήπεδο της Κυπαρισσίας φιλοξενεί τις δραστηριότητες του Σωματείου ενώ σύντομα θα εγκατασταθούν και τα νέα αποδυτήρια ώστε να ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις του. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε προετοιμασία υπό το φως των προβολέων όπως διακρίνεται στην σχετική φωτογραφία καθώς πλέον προσφέρεται για προπονήσεις κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ήδη προπονούνται συνολικά 4 ομάδες από τις 3 κατηγορίες της Μεσσηνίας και δεν αποκλειεται στο μέλλον να δούμε φιλικές διοργανώσεις μεταξύ τους...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου