ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεχίζει τα φιλικά μετά το Δώριο ο Παντριφυλιακός Καλονερού


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την προετοιμασία του ο Παντριφυλιακός Καλονερού με τον προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο να αναζητεί το σχήμα που βελτιώσει την αγωνιστική παρουσία του Σωματείου στο Πρωτάθλημα το οποίο μάλιστα ξεκινά με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.
Ομως είναι γεγονός ότι απουσιάζουν οι βασικοί παίκτες από τραυματισμούς και άλλους εξωγενείς παράγοντες όπως ο Γεωργόπουλος που επιστρέφει σύντομα αλλά και οι τραυματίες Γιώργος Βλάμης και Ζαφείρης οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ώστε να συνεχίσει άριστα την παρουσία του. Υπολογίζεται πάντως ότι σύντομα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και στόχος είναι να μην υπάρξουν απουσίες καθώς ο πρώτος αγώνας είναι το ήμισυ του παντός.
Πιο αναλυτικά το Καλονερό έδωσε το τέταρτο φιλικό παιχνίδι στο Δώριο όπου έχασε με 1-0 μέσα στα πρώτα λεπτά της συνάντησης από λάθη στην άμυνα όπου θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές κατά την άποψή μας. Κι αυτό παρότι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για ισοφάριση στην επανάληψη με την ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου. Πάντως η παρουσία πολλών παικτών ήταν ικανοποιητική και ορισμένοι έδειξαν ότι μπορούν πολύ περισσότερα...Την Τετάρτη πάντως θα διεξαχθεί ένα ακόμα φιλικό με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου