ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιασμός στην Ελαία και στη τελική ευθεία για το πρώτο αγώνα

ΣΤΗΝ τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ με την έναρξη του Πρωταθλήματος η οποία σηματοδοτείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ενώ αναμένονται αρκετές εξελίξεις στον 1ο Ομιλο με αρκετές ομάδες να συμμετέχουν ενεργά.
Πιο αναλυτικά η προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ήταν καθοριστική ενώ την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Γιαννιτσοχωρίου με την τοπική ομάδα ενώ υπάρχει και ανάλογη συνέχεια πολύ σύντομα.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ...
Παράλληλα να τονίσουμε ότι την Παρασκευή στο γήπεδο της Ελαίας μετά από καιρό θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσις Σωτήρος και φίλαθλο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση στο ξερό γήπεδο καθώς θα φανεί χρήσιμη για το πρώτο παιχνίδι. Ετσι την Κυριακή η ομάδα θα αντιμετωπίσει στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μάνεσι στο ξερό γήπεδο όπου ελπίζει να κάνει την διαφορά με ένα συγκροτημένο σύνολο. Η αναχώρηση της ομάδας με πούλμαν θα γίνει από το Καλονερό το μεσημέρι κατά τη 1. O Προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος πάντως δηλώνει ότι...είναι ετοιμοπόλεμος για το Πρωτάθλημα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου