ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΦΙλική νίκη με Νίκη Πλάτης 2-1 και την Κυριακή με το Δώριο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την προετοιμασία του με φιλικά παιχνίδια ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού καθώς οι προπονήσεις στο γήπεδο της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ είναι καθημερινές υπό την επίβλεψη του Προπονητή Σάκη Διονυσόπουλου και απο ότι φαίνεται η ολοκλήρωση της προετοιαμσίας είναι σημαντική καθώς πλέον δοκιμάζονται όλοι οι παίκτες.
Μπορει τα δύο πρώτα φιλικά να ήταν χαλαρά καθώς τόσο σε εκείνο με τον Κακόβατο που πήγε καλά παρά την απώλεια των 2 τερμάτων καθώς η γειτονική ομάδα βρίσκεται στην Α τοπική Ηλείας και την χαλαρή διάθεση απέναντι στο φιλικό με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας να ήταν απλά η προθέρμανση όμως η συνέχεια ήταν εξίσου καθοριστική.
Ο Παντριφυλιακός ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ παίζοντας το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο των Φιλιατρών με την Νίκη Πλάτης κέρδισε τις εντυπώσεις με νίκη που τερμάτισε στο 2-1. Και αυτό διότι υπήρξαν πολλες δοκιμές από την τεχνική ηγεσία και μάλιστα με ομάδα με την οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Ομως το μεγάλο ενδιαφέρον είναι σήμερα ΚΥΡΙΑΚΉ στις 5.30 το απόγευμα όπου στο γήπεδο του Δωρίου θα δώσει φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα. Και εδώ γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ομάδα που θα αγωνιζόμαστε στο Πρωτάθλημα όπως πέρσι. Εκεί όμως θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το που θα κινηθεί η ομάδα στο Πρωτάθλημα...
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου