ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρεμιέρα με προπόνηση και ευχές στο γήπεδο της Κυπαρισσίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ με την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου θα αποτελέσει την έδρα της Ομάδας για την αγωνιστική ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Όμιλος Καλονερού παρουσία της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.
Τις ευχές για δύναμη, αποφασιστικότητα, ευ αγωνίζεσθαι και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Καραχάλιος και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γαλάνης καθορίζοντας και τους στόχους για την παραμονή της ομάδας στην Β τοπική κατηγορία. Παράλληλα τέθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών συναντήσεων που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει ο αγιασμός στο παλιό γήπεδο της Ελαίας όπου θα διεξάγονται πλέον λίγες προπονήσεις. Παράλληλα από τον Προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο εκφράστηκε η ενότητα και συλλογική σκληρή δουλειά που απαιτείται για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά αλλά και ορισμένες παρατηρήσεις για την προετοιμασία η οποία θα διαρκέσει όλο τον μήνα που θα διανύσουμε.



ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΆ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ
Παράλληλα η Διοίκηση του ΚΑΛΟΝΕΡΟΎ έδωσε στην δημοσιότητα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα αποτελέσουν μαζί με τον βασικό κορμό την ανανέωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα ήρθαν οι: Καρόγιαννης Βασίλειος που έπαιζε ως αμυντικό χάφ απο το Κακόβατο Ηλείας, ο Δρακόπουλος Σταύρος αριστερό χάφ από την Κόκκινη Θύελλα Ζαχάρως Ηλείας, ο Αλεξόπουλος Νίκος δεξί μπάκ από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, ο Ζαφείρης Δημήτρης αριστερό μπάκ από τον ΑΟ Κυπαρισσίας, ο Νικολόπουλος Σταύρος στόπερ από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, ο Σπάλλας Βασίλειος από τον ΑΟΚ, ο Παναγόπουλος Παναγιώτης επίσης από τον ΑΟΚ και τέλος ο Δρακόπουλος Χρήστος δεξί χάφ από το Καλλίκωμο Ηλείας. Τέλος έχει ανανεωθεί η παρουσία του Νικολόπουλου ως τερματοφύλακα ο οποίος αγωνίζεται από πέρσι.

Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου