ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμπληρώθηκε το αγωνιστικό ρόστερ της Ομάδας

ΣΕ ετοιμότητα θα είναι τα επόμενα 24ωρα η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού μετά τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου όπου πλέον μετά την διαδικαστική καλοκαιρινή δουλειά έπεται πλέον η προετοιμασία στο γήπεδο της Κυπαρισσίας η οποία θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου καθώς ήδη καταρτίζεται ο κορμός του σωματείου σε ότι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο.
Αξίζει να τονίσουμε ότι στον αγιασμό και στην καθιερωμένη προετοιμασία -προπόνηση της ομάδας το Διοικητικό σχήμα θα ανακοινώσει τόσο τις νέες μεταγραφές, τους βασικούς στόχους στο νέο Πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αλλά και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς καθώς ο Σύλλογος δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά έχει κοινωνικό προφίλ. Ήδη εκτός από τις μεταγραφές έχει κλείσει το θέμα του τερματοφύλακα όπου κάτω από τα δοκάρια θα βρίκσεται ο Νικολόπουλος αλλά με ένα αναπληρωματικό που θα βοηθήσει το ρόστερ της ομάδας, παρουσία του Προπονητή Σάκη Διονυσόπουλου. Περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου