ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παιχνίδι για γερά νεύρα Ηρακλής- Καλονερό με κακή διαιτησία



ΣΕ παιχνίδι για γερά νεύρα με μια κακή διαιτησία και ένα αποτέλεσμα που μπορούσε να ήταν διαφορετικό ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Β τοπικής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου ο γηπεδούχος Ηρακλής νίκησε με 2-1 τον Παντριφυλιακό Καλονερού που σίγουρα δεν ανταποκρινεται στα δεδομένα των φιλοξενουμένων.
Πιο αναλυτικά οι χαμένες ευκαιρίες και τα λάθη εκατέρωθεν έδωσαν μια διαφορετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε ολοκληρωθεί με 0-0 καθώς τόσο στο 14 όσο και στο 25 το Καλονερό δημιούργησε ευκαιρίες για τέρμα μετά απο πλασάρισμα του Λαμπρόπουλου και την καλή παρουσία του Παναγιώτη Αλεξόπουλου. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και απο τις 2 ομαδες όταν μετά απο αλλαγή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γεωργόπουλος χωρίς ομως να αλλάξει κάτι ως το τέλος του αγώνα. Στο 2ο ημιχρονο χαρακτηριστική ήταν η φάση όπου ο αμυντικός του Καλονερού Βλαμης Θανασης ανετράπη επιθετικά απο τον τερματοφυλακα του Ηρακλή όπου επρεπε να δοθει συμφωνα με τον κανονισμό κόκκινη καρτα αν λάβουμε υπόψην μας ότι ηταν τελευταιος παικτης πριν την ενέργεια. Μετά απο αυτή την φαση αυτη στο 55 ο Λαμπροπουλος Παν. πλασάροντας έξυπνα άνοιξε το σκόρ και έκανε το 1-0 κάνοντας μια δυνατή φάση για το Καλονερό. Φυσικά όπως προαναφέραμε δεν έλειψαν και απο τους εκπροσώπους των 2 ομάδων οι λάθος εκτιμήσεις της διαιτησίας όπου είδαμε κίτρινες κάρτες για τον Ηρακλή και καλή εκτίμηση για την φάσεις του Καλονερού με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να αλλοιώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα.
Ωστόσο είχαμε κι άλλα συμβάντα όταν κοντά στο 60 τραυματίστηκε ο Αντώνης Βουδούρης απο τον οποίο ο διαιτητής ζήτησε να μείνει για λίγο εκτός με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να αξιοποιήσουν λάθος και απώλεια κοντά στα άμυνα γράφοντας το 1-1. Το αστείο είναι ότι ο Βουδούρης ζήτησε να μπει στο γήπεδο αλλά δεν εισακούστηκε. Μετά απο αλλεπάλληλες κόντρες και σούτ απο λάθος της άμυνας γράφτηκε στο 72 το 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Αλεξόπουλος Νικ., Καραγκούνης, Πλέσσας,Μποιλές, Μαντζούνης Γιάν., Αρβανίτης, Μπαριάμης, Μαρασίν, Τσάτσι Βίλσον, Ζουρτσάνος.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος, Βλάμης Γιώργ., Βουδούρης, Βλάμης Παναγ. , Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος Κανέλλος, Βλάμης Θαν., Αλεξόπουλος Παν.,, Γιαννόπουλος Παν.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου