ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισόπαλη η 2η αγωνιστική με 0-0 στον αγώνα Πανθουριακός- Καλονερό

ΜΕ τον πρώτο του βαθμό στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής ξεκίνησε η 2η αγωνιστική για τον Παντριφυλιακό Καλονερού κόντρα στον αξιόμαχο Πανθουριακό που ήταν ο γηπεδούχος της συνάντησης αυτή την φορά με το αποτέλεσμα να τελεσιδικεί στο 0-0 όπου οι 2 ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, αποδεικνύοντας ότι η Β τοπική έχει θέαμα αλλά και φιλάθλους καθώς η παρουσία τους στο γήπεδο και απο τις 2 ομάδες ήταν σημαντική!
Παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν το γήπεδο που θύμιζε...χωράφι λόγω του ότι δεν είναι συνθετικός χλοοτάπητας αλλά ένα γήπεδο με γρασίδι και..γούβες δεν βοήθηκε τους φιλοξενούμενους να κάνουν πραγματικότητα την αλλαγή του σκόρ παρότι πλησίασαν αρκετά και στα 2 ημιχρονα. Μάλιστα με διαδοχικές ευκαιρίες στο 25 και 42 αλλά και στο 82 λεπτό το Καλονερό πλησίασε τα δίχτυα κοντράροντας πάνω στο δοκάρι.
Ομως στο παχνίδια για γερά νεύρα αλλά και φάσεις που αποζημίωσαν τους φιλάθλους έπεσαν και κίτρινες αλλά και κόκκινες κάρτες με αποτέλεσμα να αποδεκατιστούν οι δυνάμεις των 2 ομάδων όπου και απο τις 2 πλευράς υπήρξαν παράπονα για την διατησία. Ο Γιώργος Βλάμης και ο Χρήστος Φραγκούλιας με αλλαγή στο 55 προσπάθησαν να δώσουν με τα άλλα παιδιά τον καλύτερο εαυτό τους καθώς η άμυνα ήταν δυνατή.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τσοπανάκης, Καπέλης, Κόκκινος, Βραχάς, Κστριτσέας, Φράγκος, Μάρκου, Μπούρας, Μποσίνης, Μιχάλι Τζουλιάν, Πολυχρόνης
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Νικολόπουλος, Βουδούρης, Βλάμης Γιώργος, Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βλάμης Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Γιωργ., Τσούτσιας, Βλάμης Θανάσης, Αλεξόπουλος Παν., Μαντζώρος Γ.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου