ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρίποντο και μάλιστα γερό με 3-0 κόντρα στο Πλατύ

ΜΕ την πρώτη του νίκη στην έδρα του συνέχισε την καλη του πορεία στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής ο Παντριφυλιακός Καλονερού κερδίζοντας στο γήπεδο της Ελαίας το Πλατύ με το εκπληκτικό σκόρ του 3-0. Οι φίλαθλοι που ήρθαν στό γήπεδο ήταν αρκετοί συμβάλλοντας έτσι στην καλή ψυχολογία για τα εντός έδρας παιχνίδια.
Το σκόρ άνοιξε απο νωρίες μετά απο έξοχο πλασέ που χειρίστηκε κοντά στο 25ο λπετό ο Θανάσης Βλάμης κάνοντας το 1-0, ενώ κοντά στο 42 το σκόρ ανέβηκε στο 2-0 απο τον ιδίο παίκτη καθώς τα 2 τέρματα που πέτυχε ανεβάζουν κατά πολύ τις επιδόσεις του. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν έδειξαν ποιός έχει το πάνω χέρι στο γήπεδο οδηγώντας το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Ετσι στην επανάληψη κοντά στο 70ο λεπτό μετά απο μακρινό σούτ και έξοχο πλασάρισμα της μπάλας ο Κανέλλος Λαμπρόπουλος έκανε το 3-0 ολοκληρώνοντας τον αγώνα. Αυτή την φορά το Καλονερό λαμβάνοντας πολύτιμους βαθμούς ανεβαίνει κοντά στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Κυριακής όπου το Καλονερό θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κυπαρισσίας στο γήπεδο της πόλης και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου