ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δυνατές προπονήσεις και καλό ποδόσφαιρο αρχίζει το Καλονερό

ΤΟ καθιερωμένο γεύμα προς τους ποδοσφαιριστές παρέθεσε η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Καλονερού στο κέντρο Μπαρμπαλιάς στην διασταύρωση του Καλονερού. Εκεί μέσα σε μια φιλική ατμόσφιαρα συζητήθηκε η νέα ποδοσφαιρική περίοδος με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τους παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Σάκης Γαλάνης αναφέρθηκε απευθυνόμενος στη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες στην ισσοροπημένη σκληρή δουλειά, στις καλύτερη επαφή μεταξύ των παικτών αλλά και την ουσία που είναι η παραμονή στην κατηγορία, τονίζοντας ότι είναι εφιτκός στόχος εφόσον η ομάδα δουλέψει συλλογικά και οργανωμένα. Υπενθύμισε ότι θα γίνει εκλογή των 3 αρχηγών της ομάδας από τους παίκτες και θα υπάρχει άμεση επαφή με την διοίκηση διατηρώντας την αμφίδρομη επικοινωνία.
Τέλος επισήμανε ότι συντομα θα κριθεί η αγωνιστική ετοιμότητα της Ομάδας καθώς τα πρώτα παιχνίδια στο δύσκολο πρόγραμμα αποτελούνται απο δυνατές ομαδες οι οποίες διαθέτουν συσσωρευμένη εμπειρία στο χώρο, ζητώντας απο όλους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου