ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύσκολη πρεμιέρα με 4-1 απο τον Παναθηναικό Καλαμάτας

ΔΥΣΚΟΛΗ ήταν η πρεμιέρα για τον Π.Α.Ο Καλονερού αφού τα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια θεωρούνται ως πάζλ για δυνατούς λύτες καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα στο γήπεδο του Στρατοπέδου με το 4-1 απέναντι στον Παναθηναικό Καλαμάτας. Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα που παρατάχθηκε και τα 90 λεπτά με σκληρή άμυνα καθώς οι πράσινοι διεκδικούν φέτος την άνοδό τους στην Α τοπική κατηγορία και επιμένουν στις διεκδικήσεις τους.
Ο Παντριφυλιακός παρατάχθηκε και στήθηκε καλά στον αγώνα αλλά οι γηπεδούχοι θέλησαν να επιβληθούν και να δείξουν ότι έχουν ανωτερότητα καθώς η προετοιμασία τους είχε ξεκινήσει απο πολύ νωρίς το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να φιλοδωρήσει με 1 τέρμα και 2 γκόλ στην επανάληψη. Ευτυχώς μετά το 38 ο Παντριφυλιακός είχε καταφέρει να κάνει το δικό του ντεμπούτο με το ικανοποιητικό γκόλ που σημειώθηκε μετά απο λάθος εκτίμηση στην άμυνα των πρασίνων. Το 4-1 αποτελεί πάντως την αρχή ώστε η ομάδα να σκεφτεί με σοβαρότητα τις επομενες κινήσεις της, καθώς την Κυριακή αγωνίζεται με τον Πανθουριακό που για όσους δεν θυμούνται υποβιβάστηκε απο την Α τοπική και διαθέτει εμπειρία σε ανάλογους αγώνες.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου