ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΙΛΌΠΙΤΑ για την νέα χρονιά έκοψε σε μια ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα στο κέντρο Ζέφυρος στην παραλία Καλονερού ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλουνερού ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β τοπικής κατηγορίας καθώς το Σάββατο κέρδισε την ΑΕΚ Καλαμάτας με 2-1 στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τέρματα των Μητρόπουλου και Κορακοβούνη. Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Καλονερού ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες και την διοίκηση δύναμη με αθλητική ευγενή άμιλλα για το νέο έτος.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Σάκης Γαλάνης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές όσο και τις μεταγραφές με όσους επανήλθαν στην ομάδα αλλά κυρίως τον ακούραστο Προπονητή Σάκη Διονυσόπουλο για το σθένος, την αγάπη και το σεβασμό που δείχνουν στο ιστορικό αθλητικό σωματείο προσθέτοντας ότι η ομάδα πέτυχε να έχει υψηλές επιδόσεις στο fair play μέσα από ένα δύσκολο πρωτάθλημα.
Ο Προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους και κυρίως στους παίκτες χωρίς τραυματισμούς στον αγωνιστικό χώρο ενώ συμπλήρωσε ότι η αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί με συλλογική προσπάθεια για το πρωτάθλημα καθώς όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου τυχερός με έπαθλο ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Ανδρουτσάκης ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου