ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΝΕΟ ξεκίνημα με ποδαρικό έκανε το νέο έτος για την ομάδα του Παντριφυλιακού Καλουνερού καθώς πρόθεση του Δ.Σ. σύμφωνα με τον Πρόεδρο του σωματείου Διονύσιο Γαλάνη είναι να παραμείνει μια ανερχόμενη δύναμη στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας δημιουργώντας τις προυποθέσεις για μια αξιόμαχη ομάδα με πυξίδα την ευγενή άμιλλα. Ήδη στην ομάδα επέστρεψε με κάθε επισημότητα ο πρώην προπονητής και παίκτης Γιώργος Μητρόπουλος από την Εράνη Φιλιατρών που έχει αγωνιστεί ως γνωστόν και στον ΑΟΚ, ενώ ήδη ετοιμάστηκαν σχεδόν τα δελτία δύο νέων παικτών που αποτελούν ελπιδοφόρα προσπάθεια για την ομάδα καθώς ο είναι ομογενείς που σύντομα αποκτούν ελληνική υπηκοότητα.
Παράλληλα αναμένεται η ενσωμάτωση δύο ακόμα παικτών που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες. Τέλος η ομάδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη αγιοβασιλόπιτα σε παραλιακό κέντρο του Καλονερού το βράδυ της Πέμπτης παρουσία των ποδοσφαιριστών και των μελών του Δ.Σ. που ευλόγησε ο εφημέριος του ιερού ναού Κωνωσταντίνου και Ελένης, ενώ παράλληα ακολούθησε μια μικρή γιορτή για τους αθλητές. 
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου