ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΟΠΑΛΟ 0-0 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΒΑΛΥΡΑ-ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ Ο ΝΤΕΡΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΙΣΟΠΑΛΟ αλλά με 10 παίκτες για την φιλοξενούμενη ομάδα του Καλονερού κάτω από ένα βαρύ κλίμα αστοχιών, έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Βαλύρα και τον Παντριφυλιακό το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο της Ιθώμης στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Β τοπικής κατηγορίας.
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα δυνατό παιχνίδι παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων με δοκάρι, καθώς το Καλονερό έχασε ένα παίκτη. Πιο αναλυτικά στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο 21χρονος ομογενής Rojenko Derka από τον διαιτητή με την αιτιολογία για εξύβριση αντιπάλου. 
Ο Ντέρκα ωστόσο δέχθηκε χυδαία ρατσιστική φραστική επίθεση για την καταγωγή του ως ομογενής παίκτης από αντίπαλό του εντός του αγωνιστικού χώρου, γεγονός ότι που δεν αρμόζει σε τέτοια συνάντηση, με αποτέλεσμα να μην γίνει σεβασμός της ευγενούς άμιλλας και την προσωπικότητας του ατόμου.
Πάντως στο 91ο λεπτό με τις καθυστερήσεις ο διαιτητής κι ενώ ο αγώνας είχε τερματίσει αποβλήθηκε για το ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» της Βαλύρας Κωστής Σιάγκρης. Είναι η δεύτερη φορά που ο καλαματιανός ρέφερι Βασίλης Βρυώνης, αποβάλλει παίκτη του Καλονερού σε ανάλογη περίπτωση καθώς θα μπορούσε να κάνει συστάσεις στους παίκτες για ένα δίκαιο παιχνίδι. 
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ
H διοίκηση του Καλονερού σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμά ότι το γήπεδο αποτελεί σημείο αγώνα για όμορφο ποδόσφαιρο και όχι πεδίο ρατσιστικών ή άλλων ιδιοτελών απόψεων καθώς αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ελπίζει μάλιστα ότι δεν πρέπει η διαιτησία να συμβάλλει σε αλλοίωση του αποτελέσματος με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο και συστήνει ότι αν ορισμένοι δεν το κατανοούν είναι προτιμότερο να καθόμαστε στο σπίτι μας παρά ο αγωνιστικός χώρος να γίνει πεδίο ρατσιστικών προκλήσεων καθώς το Καλονερό έχει αποδείξει ότι τις μάχες τις δίνει μέσα από ένα έντιμο αγώνα ήθους και αλληλοκατανόησης, αλλά κυρίως ευγενούς άμιλλας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σωτήρης Ν. Καρτερολιώτης, Βασίλης Δ. Μπουρίκας, Κώστας Α. Σιάγκρης, Γιάννης Ραπτέας, Δήμος Β. Μανιάτης, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Γιαννακούντζος, Κώστας Καπόγλης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (70΄ Βασίλης Ι. Μαρινόπουλος), Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος και Τάσος Μ. Νίκας
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Κ. Νικολόπουλος, Κουτσούκος, Λαμπρόπουλος (60΄Μαρίνης), Ναστούλης, Γιαννάκης, Μπράμης, Derka, Νάκος, Κορακοβούνης, Λαχανάς (66΄Γκουντουβάς) και Μητρόπουλος
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου