ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙ- ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕ 1-1


Μια νίκη και μια ισοπαλία με το σπαθί του έχει διεκδικήσει με την έναρξη του β΄γύρου στο πρωτάθλημα της Β τοπικής το Καλονερό κερδίζοντας βαθμούς και εντυπώσεις στην έδρα του Δωρίου, καθώς αντιμετώπισε τον Διαγόρα Κοπανακίου με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1. 
Στο 24’ ο Νικολί κέρδισε πέναλτι από αμυντικό του Καλού Νερού και ο Ζάγουρας από τα 11 βήματα νίκησε τον Ανδρουτσάκη για το 1-0. Στο 27’ ο Ντάνος το σουτ η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ανδρουτσάκη. Στο 31’ ο Μητρόπουλος με όμορφη ενέργεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σταυρόπουλου. Στο 48’ ο Σταματογιαννόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Στο 72’ ο Μητρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 73’ ο Ντάνος την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 85’ ο Ντάνος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον κ. Τουρλομούση. Στο 86’ δοκάρι με τον Θεοχαράκη για τους γηπεδούχους ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζάγουρας με όμορφο σουτ σημάδεψε και αυτός το δοκάρι με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητές: Τουρλομούσης Ν., Μανιατέας Μ., Κομπιλίρης Π. 
 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Θεοχαράκης, Κοσμάς, Νικολακόπουλος, Γκότζης, Ζάγουρας, Νικόλλι (54’ Μαδούρος), Καμπούκος, Σταματογιαννόπουλος, Ντάνος. 
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Ανδρουτσάκης, Μητρόπουλος, Μαρίνης, Κ. Λαμπρόπουλος, Γαλάνης, Ματζούνης, Κορακοβούνης, Πετρόπουλος (51’ Λαχανάς), Κορμπής (71’ Γκουντούβας), Μαδούρης, Π.Λαμπρόπου
λος
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου