ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

KYΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κρίνονται πολλά για την φάση των 16…

d65885a0515f97e5177077dfca6ecc57_L
Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της β” φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί επτά παιχνίδια, αύριο Κυριακή θα γίνουν οκτώ αναμετρήσεις και τη Δευτέρα θα πέσει η αυλαία με το ματς Πανιώνιος – Αστέρας Αρφαρών.
Μετά τα πρώτα παιχνίδια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται βασικά σε επτά παιχνίδια. Η Ομόνοια θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από τον Κεραυνό, ενώ ο Τέλλος Αγρας να υπερασπιστεί στην Καλαμάτα τη νίκη του με 3-2 επί του Πατίστα. Ανοιχτά είναι όλα στο ζευγάρι Δόξα – Βλαχόπουλο μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, ενώ μάχη αναμένεται να γίνει στη Μικρομάνη μεταξύ του Αστέρα και της Αβίας, με την ομάδα του Κάμπου να έχει κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς.
Η Μεθώνη έχει τον πρώτο λόγο μετά το 2-2 που απέσπασε στην Καλαμάτα από τον Αίαντα και το ίδιο ισχύει για τον Πανθουριακό
που είχε κερδίσει στο Γαρδίκι τον Παπαφλέσσα Αμφειας με 2-1.
Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Μιλτιάδη με το πρώτο ματς να έχει λήξει ισόπαλο 1-1, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Σπερχογεία, μιας και οι «πράσινοι» θέλουν νίκη με 1-0 για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο.
Ο Α.Ο. Φαραί θα υποδεχθεί το Δώριο και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα, κάτι που ισχύει και για τον Αστέρα Αρφαρών που θα πάει να παίξει στο «Γ. Λουκαρέας» με τον Πανιώνιο έχοντας να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο κέρδισε στην έδρα του.
Ο Πάμισος και η Εράνη δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι σε Ηρακλή και Πύλο, αν και έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα αφού είχαν επικρατήσει με 1-0 και 4-2 αντίστοιχα.
Τυπική υπόθεση έχουν οι ρεβάνς για Εθνικό Μελιγαλά και Ολυμπιακό Καλαμάτας κόντρα σε Βέργα και Αστέρα Βαλύρας, αφού οι δύο ομάδες είχαν πετύχει ευρείες νίκες στους πρώτους αγώνες (0-6 και 5-0 αντίστοιχα).
Τέλος, μόνο με θαύμα θα αποκλειστούν η Κυπαρισσία και το Διαβολίτσι από Ανδρούσα και Καλλιθέα, αφού έχουν να υπερασπιστούν εκτός έδρας τις νίκες τους με σκορ 4-1.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου