ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΠΟΡ- ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ Δ..Σ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ πρόσφατα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παντριφυλιακού Καλονερού μετά την εκλογή νέου ισχυρού Δ.Σ. αλλά και τεχνική ηγεσία που θα συνεχίσει την πλήρη ανάπτυξη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ τοπικής κατηγορίας.
Πιο αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Καλονερού που εκλέχτηκε πριν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι αποτελείται από τους: Πρόεδρος παρέμεινε ομόφωνα πάντα ο Παναγιώτης Γκόγκας, Αντιπρόεδρος ο Διονύσιος Γαλάνης, Γενικός Γραμματέας ο Ιωάννης Μποζίκας, Ταμίας ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γενικός αρχηγός ο Γιώργος Καπερώνης, ο Έφορος υλικού ο Γιώργος Κλεφτάκης, Μέλη ο Γιάννης Ανδριανόπουλος, ο Μέλιος Καραχάλιος, Σπύρος Παπαηλιού ενώ στο διευρυμένο σχήμα συμμετέχουν ο Τρύφωνας Γκόγας που έχει διατελέσει Πρόεδρος και ο Σπύρος Χρονόπουλος. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας παραμένει ο Χρήστος Αποστολόπουλος από την Ηλεία που θα έχει ένα βοηθό. Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα το απόγευμα 8 Σεπτεμβρίου έχε προγραμματιστεί συνάντηση των ποδοσφαιρικών και νέων παικτών που ήρθαν στην Ομάδα με τον Προπονητή και μέλη της Διοίκησης ενώ εντός της εβδομάδας ξεκινούν εντατικά οι προπονήσεις στο γήπεδο της Κυπαρισσίας που αποτελεί και φέτος την έδρα της ομάδας. 
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου