ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΠΟΡ- ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

ΤΟΝ καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Παντριφυλιακός Καλονερού στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας που διεκδικεί φέτος την άνοδο στην Β τοπική κατηγορία.
Τον αγιασμό τέλεσε ο επευφημότατος π. Χ. Καραμπίνος παρουσία του Προέδρου της ομάδας Παναιγώτη Γκόγκα, μελών του Διοικητικού συμβουλίου, του Προπονητή κ. Αποστολόπουλου και των ποδοσφαιριστών, ενώ μετά το τέλος της τελετής ακολούθησαν οι ευχές για μια καλή αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκινά τον Οκτώβριο με θετικές προοπτικές. Παρών ήταν παράλληλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ σύντομα θα ακολουθήσει συγκέντρωση όλων των μελών του Συλλόγου. Στα πλαίσια της προετοιμασίας ωστόσο την Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση στην Ζαχάρω με ομάδα της Ηλείας όπου ο τεχνικός Χρήστος Αποστολόπουλος στο πρώτο φιλικό αγώνα βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου