ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλότυχη αθλητική χρονιά ευχήθηκαν στην πίτα του Παντριφυλιακού Καλονερού

ΤΗΝ πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε μια ζεστή εκδήλωση ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προπονητή, των παικτών και φίλων της ομάδας στο κέντρο 'Ακρογιάλι' στην παραλία του Καλονερού με ευχές για την αγωνιστική περίοδο.
Ο Σύλλογος έκανε ντεμπούτο με το δεξί καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Διόδια κέρδισε με 2-0 ενώ την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του τοπικού ιερού Ναού πατήρ Γ.Βλάμης. Ο Πρόεδρος της Ομάδας Παναγιώτης Γκόγκας μίλησε με θερμά λόγια για την ενότητα και το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ πρότεινε στους παίκτες να αποδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στα επόμενα παιχνίδια καθώς απώτερος στόχος της ομάδας αποτελεί η άνοδος με την κατάκτηση των 2 πρώτων θέσεων της κατηγορίας.


Παράλληλα μίλησε για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα το οποίο έχει προδιαγραφές, ενώ ο Προπονητής  κ. Αποστολόπουλος συνέχισε με ευχές για ευόδωση των στόχων της ομάδας. Στην εκδήλωση υπήρχαν δύο πίτες εκ των οποίων η μια ήταν από το Δ.Σ. και η δεύτερη από τους φιλάθλους, ενώ ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης Χρόνης Χρονόπουλος Αρτοζαχαροπλαστείο καθώς και το Αρτοποιείο Αφων Δρούλια στην Κυπαρισσία. Τυχερός της πίτας ήταν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λαχανάς που πήρε το δώρο του και από την πίτα των φιλάθλων ο Τσάκαλης. Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου