ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο το βράδυ μετά το παιχνίδι με τα Διόδια

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ κανονικά οι προπονήσεις του Παντριφυλιακού ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού του Σαββάτου στις 3 το μεσημέρι με την ομάδα των Διοδίων καθώς η τοπική ομάδα θέλει να κάνει θετικό ντεμπούτο με τη νέα χρονιά και  καρπωθεί πολύτιμους βαθμούς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται όλοι οι παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Αποστολόπουλος, όπως ο Τσούτσιας και όσοι προέρχονται από μικρούς τραυματισμούς, αλλά και οι μικροί αστέρες όπως οι Λαχανάς και Κουτσούλης. Παράλληλα δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί μια σημαντική μεταγραφή που θα ενισχύσει την εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο. Έτσι το Σάββατο στις 8 η ώρα θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Καλονερού στο κέντρο του Μέλιου Καραχαάλιου στην παραλία  Καλονερού όπου το παρών θα δώσει το Δ.Σ. της ομάδας. Ο τυχερός της βραδιάς θα πάρει ένα καλό δώρο .
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου