ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με 2-0 και γούρικο για το 2013 λύγισε τα Διόδια το Καλονερό

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ μπήκε και η νέα χρονιά για τον Παντριφυλιακό Καλονερού που έκανε στην έδρα του μια εξαιρετική νίκη κάτω από δυνατές αγωνιστικές συνθήκες αλλά και δύο ισάριθμα τέρματα κατά την διάρκεια των δύο ημιχρόνων λυγίζοντας τον Α.Ο. Διοδίων ο οποίος αντιστάθηκε για 90 λεπτά αλλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει την υπεροχή των γηπεδούχων.
Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν αρκετά φάσεις με δυνατές εντάσεις στο 8ο λεπτό και στο 17ο με φανερή επιθετική στρατηγική του Καλονερού και με σύμμαχο τον Έρικ Τσάκαλι που είχε μια μεγάλη ευκαιρία για τέρμα από νωρίς. Τελικά μετά από μια δυνατή επίθεση που ενορχηστρώθηκε από τον Αλεξόπουλο με την βοήθεια Τσούτσια κόντρα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων η μπάλα δεν βρήκε τέρμα αλλά όταν έπεσε μόνος του στο έδαφος ο τερματοφύλακας των ΔΙοδίων ο Δρακόπουλος με σίγουρη φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 23ο λεπτό κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και ο διαιτητής ζήτησε τη συμβουλή του επόπτη Τρουπάκη κατοχυρώνοντας το τέρμα.


Η επανάληψη ήταν το ίδιο δυνατή καθώς το σχήμα του Αποστολόπουλου δούλεψε αρκετά ικανοποιητικά με τους παίκτες και στο 73 σημειώθηκε το οριστικό 2-0 μετά από καλή ενέργεια του Αλεξόπουλου και του Κανελλόπουλου. Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα κάνοντας την διαφορά και ανεβάζοντας τον πήχη των επιδιώξεων για το τοπικό Σωματείο. Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο αλλά και ωραίες παρουσίες καθώς το...ασθενές φύλλο παρακολουθεί πολλές φορές τους τοπικούς αγώνες, ενώ στους φιλάθλους βρέθηκαν οι τραυματίες Ντούπης και Μιχαλόπουλος.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου