ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με 1-0 έκλεισε το 2012 για το Καλονερό στην Αλαγονία

ΜΕ το καλύτερο αποτέλεσμα μας άφησε για το 2012 η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος για τον Παντριφυλιακό Καλονερού καθώς στις 30 Δεκεμβρίου ήταν μια ημέρα ξεχωριστή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέδουσα Αλαγονίας με σύμμαχο μάλιστα τον καλό καιρό στον αγωνιστικό χώρο...
Ο ΠΑΟ Καλονερού στο πρώτο ημίχρονο μπήκε με σαφή διάθεση για να πάρει την νίκη αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες στο 14, στο 28 και στο 42 φτάνοντας ως την αντίπαλη εστία χτυπώντας τα δοκάρια χωρίς όμως το πολυπόθητο αποτέλεσμα, ενώ το σχήμα διαφοροποιήθηκε ελαφρά κατά τα επόμενα λεπτά. Τελικά στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε δυνατός με αποτέλεσμα στο 60ο λεπτό με πολύ καλή ενέργεια πάνω από την μεγάλη περιοχή ο Κανέλλος Λαμπρόπουλος σούταρε με σιγουριά από απόσταση 35 μέτρων κάνοντας το 0-1 και κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα καλύτερα τέρματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου από μια καλή θέση αλλά και την ετοιμότητα του παίκτη. Αυτό ήταν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας υπέρ του Καλονερού. Παρών ήταν στον αγώνα ο πρόσφατα τραυματίας Τσούτσιας ενώ καλές μάχες έδωσαν οι Αλεξόπουλος, Λαχανάς και Σαράντος. Φωτό αρχείου.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου