ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αστέρας Αρφαρών- ΠΑΟ Καλονερού με 4-1

ΕΝΑ παιχνίδι που αποτέλεσε μάχη για 90 λεπτα σημειώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου για την εκτός έδρας παρουσία του Παντριφυλιακού κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα που παρά τις αντιξοοότητες παρατάχθηκε καλά απέναντι στην αντίπαλη εστία.
Πιο αναλυτικά το αποτέλεσμα με την ήττα του 4-1 ήταν περίπου άδικο για τους φιλοξενούμενους αλλά οφείλουμε να υπολογίσουμε ότι ο Αστέρας Αρφαρών έχει πολυετή παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες εκτός απο την μακρόχρονη πορεία του στην Α τοπική κατηγορία και συγκεντρώνει καλύτερες επιθετικές δυνάμεις. Αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν τα 2 τέρματα για τους γηπεδούχους ενώ ο ρυθμός ήταν μέτριος στην επανάληψη όπου τελικά στο 52 επιλέχτηκε μετά απο άστοχη φάση να γίνει το 3-0. Ωστόσο η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού προσπάθησε να σταθεί στο ύψος της έχοντας ως αρνητικό το εκτός έδρας παιχνίδι όπου ο Γιώργος Γεωργόπουλος κατάφερε μετά απο έξυπνο κοντρόλ της μπάλας να κάνει κοντά στο 68 το 3-1 και να μειώσει για τους φιλοξενούμενους. Το σκόρ κατέληξε στο 4-1 ελάχιστα λεπτά πριν απο την λήξη του αγώνα ο οποίος όμως είχε αρκετές κίτρινες κάρτες αλλά και αρκετά λάθη απο την πλευρά της διαιτησίας σε γενικές γραμμές χωρίς όμως αυτό να αλλάζει τίποτα.
Αρκετά καλη η αγωνιστική παρουσία του Φραγκούλια, Αρη Μανδραπήλια και του Γεωργόπουλου αλλά και των Παναγιώτη και Θανάση Βλάβη ως καταπληκτικό δίδυμο..
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου