ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι φίλαθλοι κοντά στον ΠΑΟ Καλονερού

ΚΟΝΤΑ στην ομάδα βρίσκεται ο φίλαθλος κόσμος του Παντριφυλιακού Καλονερού ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα παρακολουθεί αγώνες παρά το τσουχτερό κρύο αρκετές φορές. Οι φίλαθλοι αρκετές φορές συμμετέχουν ενεργά πολλές φορές και με οικονομική αρωγή ερχόμενοι σε παρουσιάσεις, συνεστιάσεις αλλά και τις προπονήσεις της ομάδας που διεξάγονται από το αγρυπνο μάτι του Σάκη Διονυσόπουλου ενώ απο την νέα χρονιά ετοιμάζεται δυναμική παρουσία με σκοπό να ολοκληρωθεί μια δυνατή ομάδα με αρκετά μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον....
Ετσι στην μικρή κερκίδα που μελλοντικά θα βελτιωθεί ελπίζοντας με την αρωγή του νέου Δήμου Τριφυλίας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερο κόσμο. Οπως επιτέλους να προχωρήσει τώρα με το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και η Προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου και οι παράγοντες της ομάδας περιμένουν αρκετά χρόνια τώρα παρά τις υποσχέσεις να υλοποιηθεί στο έπακρο....Ιδωμεν!
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου