ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισόπαλο το Καλονερό στο 1-1 κόντρα στο Δώριο...



ΜΕ μια γερή ισοπαλία ο Παντριφυλιακός Καλονερού αντιμετώπισε στα ίσα το αξιόμαχο Δώρι οστο γήπεδο της Ελαίας όπου δόθηκε σκληρή μάχη για την παρουσία του και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Πρόκειται για την πρώτη γερή μάχη ανάμεσα σε 2 ισότιμες ομάδες καθώς το Δώριο επιθυμεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ το Καλονερό αποσκοπεί στην παραμονή του στην κατηγορία προκειμένου να χτίσει μια δυνατή ομάδα με διευρυμένο χαρακτήρα προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον.
Στο πρώτο ημίχρονο η κατάσταση ήταν γεματή απο μάχες σώμα με σώμα όταν μετά απο δυνατό σούτ και κεφαλιά ο Χρήστος Φραγκούλιας κατάφερε να σκοράρει κοντά στο 25ο λπετό κάνοντας το 1-0 για την ομάδα των κιτρινόμαυρων. Ωστόσο μετά απο σκληρή μάχη στην άμυνα του Παντριφυλιακού και μικρό λάθος στην κενή εστία στο 38 συμπληρώθηκε το 1-1.
Στην επανάληψη ο ρυθμος ανέβηκε αφού ο ΠΑΟ Καλονερού είχε το παιχνίδι υπό έλεγχο κάνοντας εντυπωσιακές επιθέσεις στο αντίπαλο τέρμα και μάλιστα λίγο έλειψε να έχουμε και νεό τέρμα στο 80 περίπου μετά απο ενέργεια των Βλάμη Θ. και του Φραγκούλια, αλλά και την δυνατή συνταγή που προωθεί ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Αξίζει να τονίσουμε ότι παρά τον πολύτιμο βαθμό η επόμενη αγωνιστική αποκτά μεγάο ενδιαφέρον καθώς την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι δίνει μεγάλη μάχη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Αρφαρά.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου