ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδικη ήττα 2-1 εκτός έδρας απο την Βαλύρα

Η παρουσία του Παντριφυλιακού Καλονερού κρίνεται φέτος στην αγωνιστική ετοιμότητα αλλά και τις λεπτομέρειες μετά την πρόσφατη αγωνιστική κοντά στις εκλογές. Πιο αναλυτικά το παιχνίδι που κυριάρχησε με ένα αποτέλεσμα που αδικεί την προετοιμασία του ήρθε απο την Βαλύρα παρότι η ομάδα πήγε καλά στο ξεκίνημα.
Ο ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Αστέρα Βαλύρας όπου τελικα βαθμολογήθηκε με καλές εντυπώσεις χωρίς όμως να πετύχει όσα επιθυμούσε πραγματικά. Παρότι ο Παντριφυλιακός προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο 20λπετο του αγώνα και το κλίμα ήταν θετικό μετά απο αρκετά λεπτά απο λάθος σφυρίγματα και άκυρα φάουλ της διαιτησίας γράφτηκε το 1-1.
Στην επανάληψη η ένταση κορυφώθηκε μετά την προκλητικότητα του αγωνιστικού χώρου όπου μετά απο λάθος στην άμυνα κοντά στο 78 γράφτηκε το 2-1 για την Βαλύρα όπου τα αίματα άναψαν. Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να κάνουν την διαφορά κυνηγώντας την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς η ένταση ήταν μεγάλη στον αγωνιστικό χώρο και μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Θυμίζουμε ότι προπονητής της Βαλύρας είναι απο φέτος ο περσινός προπονητής του Καλονερού Μιχάλης Νικητόπουλος που γνωρίζει καλά τις μικρές αδυναμίες της ομάδας.....
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου