ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκόραρε δυνατά 2-0 το Καλονερό επι του Πάμισου Αριος




ΑΝΕΒΑΖΕΙ ρυθμούς η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής φαίνεται ότι έχει κάνει βήματα συνοχής της ομάδας για τις επόμενες αγωνιστικές καθώς έχει καλές επιδόσεις. Η δουλειά όμως χρειάζεται όπως εκτιμά το προπονητικό τήμ παρά την μεγάλη νίκη με 2-0 στο γήπεδο της Ελαίας επί του Πάμισου Άριος.
Πιο αναλυτικά μετά απο γερές φάσεις και έξυπνα πλασέ το Καλονερό είχε αγωνιστική υπεροχή και στα 2 ημίχρονα αποδιδοντας τέλεια στα 90 λεπτά του αγώνα ενώ έκανε μια άρτια εμφάνιση.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα μετά απο επιθετικό φάουλ που δέχθηκε κοντά στο 35ο λεπτό Παναγιώτης Αλεξόπουλος απο την άμυνα του Παμίσου με αποτέλεσμα να εισηγηθεί πέναλντι ο διαιτητής της συνάντησης ολοκλήρωση με εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Ο ρυθμός ήταν ίδιος και στην επανάληψη με πάσες απο τον Παναγιώτη Βλάμη, τον Χρήστο Φραγκούλια που έκανε αλλαγή με τον Αλέκο Λαχανά και τον Θανάση Βλάμη που έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο μαζί με τον Γιώργο Βλάμη. Απο εκει και πέρα μετά απο έξυπνο σούτ στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας κοντά στο 70ο λεπτό ο Γεωργόπουλος χωρίς να το σκεφτεί έκανε σκοράροντας το 2-0 όπου σφράγισε την νίκη της ομάδας.
Ο Προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος είχε την ευκαιρία να δεί απο κοντά τις επιδόσεις και των πιτσιρικάδων παικτών που μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτό όπως του Αρη Μανδραπήλια, Αλέκου Λαχανά και άλλων ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Μαντζούνης, Σταυρόπουλος, Βλάμης Γιώργος, Βουδούρης, Λαμπρόπουλος Καν., Βλάμης Παναγ, Γεωργόπουλος Γ., Φραγκούλιας Χρ., Βλάμης Θανάσης, Αλεξόπουλος Παν., Γιαννόπουλος Παν.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΑΡΙΟΣ: Πετρόπουλος, Βουρλάκος, Κώτσιο, Τοντόρο Β., Θεοδωρόπουλος, Σταυριανέας, Λιανός, Πουλακίδας, Μητρόπουλος, Μέτσιος, Μίντηρας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου