ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π.Α.Ο. ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΜΕ θετικό αποτέλεσμα υπέρ των εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική συνάντηση στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με την ομάδα του Πανατριφυλιακού Καλονερού σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου.
Νωρίτερα παρουσία των αιρετών διεξήχθη η ανταλλαγή δώρων και ενθυμίων από την συνάντηση στο γήπεδο της πόλης παρουσία των εργαζομένων. Αρχικά ο Πρόεδρος της ομάδας εργαζομένων με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Χριστόδουλο Ευθυμίου αντάλλαξαν δώρα με τον αρχηγό της ομάδας Καλονερού Νίκο Αλεξόπουλο και ανταπέδωσε με αναμνηστική πλακέτα.   Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου που έλκει την καταγωγή της από την Άνω Μεσσηνία αντάλλαξε ενθύμια και ένα τόμο με την ιστορία της περιοχής με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια ο οποίος της ευχήθηκε καλή διαμονή ώστε να γνωρίσει τις ομορφιές της περιοχής μας με ανοιχτή πρόσκληση να έρθουν ξανά στο φιλόξενο τόπο της Τριφυλίας. Η κα Ανδρούτσου ανταπέδωσε με δώρα και ενθύμια για την συνάντηση.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Καλονερού Διονύσης Γαλάνης αντάλλαξε δώρα με τον Πρέοδρο του Δ.Σ. του Αγίου Δημητρίου Αττικής κ. Νίκο Δασόπουλο ευχαριστώντας για την ενεργή παρουσία του και την υπόσχεση να γίνει ανάλογη επίσκεψη στην Αθήνα. Μίλησε για την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι σε καιρούς που χρειάζεται να αναπτύξουμε δεσμούς φιλίας. Παρών ήταν μεταξύ άλλων από το Δήμο Τριφυλίας ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Χρονόπουλος και από το Δήμο Αγ. Δημητρίου η Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Μαρία Φάνου και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Καραχάλιος που κατάγεται από το Καλονερό.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου