ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΣΧΥΡΟ 10 ΜΕΛΕΣ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ- Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ σε Σώμα μετά την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης το νέο ισχυρό Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Καλονερού που φέτος αγωνίζεται με αξιώσεις στην Β τοπική κατηγορία. Η διαδικασία ήταν επιτυχής καθώς στο νέο Δ.Σ. έχουν συσπειρωθεί οι κάτοικοι, αλλά και φίλοι του Συλλόγου από όλη την Δ.Ε. Αυλώνος αποκτώντας ευρύτερο χαρακτήρα ενώ στο νέο σχήμα μετέχουν με τις δυνάμεις του ακόμα και αυτοδιοικητικοί αποδεικνύοντας ότι η εθελοντική προσφορά αποτελεί γνώρισμα των δραστήριων κατοίκων της περιοχής.
Πρόεδρος εκλέχτηκε ομόφωνα ο Διονύσιος Γαλάνης μετά από απουσία 2 ετών από την ενεργή δράση και Αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Γαλάνης που έχει ασχοληθεί με τα αθλητικά δρώμενα. Γενικός Γραμματέας και αρμόδιος για τα μέσα ενημέρωσης παραμένει ο Ιωάννης Μποζίκας και Ταμίας ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος. Έφορος υλικού θα είναι ο Γιώργος Κλεφτάκης, ενώ Γενικός αρχηγός και αρμόδιος για την ΕΠΣΜ ο Γιώργος Καπερώνης. Το σχήμα συμπληρώνουν ως μέλη και υπεύθυνοι εκδηλώσεων ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Ιωάννης Ανδριανόπουλος και η Χριστίνα Γκόγκα, ενώ Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων θα είναι ο Γιάννης Φιλντίσης. Την προσπάθεια δήλωσαν ότι στηρίζουν ενεργά επίσης ο Σέμης Στρατικόπουλος, η Μαρία Πανουσιοπούλου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλονερού Σπύρος Παπαηλιού, ο πατήρ Κωνσταντίνος Βλάμης και πολλοί φίλοι του συλλόγου καθώς και χορηγοί. Να τονίσουμε ότι έχει στις προτεραιότητες του σωματείου είναι η αναζήτηση προπονητή καθώς έχει συγκροτηθεί 3μελής επιτροπή για τον σκοπό αυτό, ενώ ο νέος Πρόεδρος σε νέα σύσκεψη θα ανακοινώσει το πλάνο δράσεων του σωματείου που ατενίζει με ελπίδα την νέα αγωνιστική χρονιά. 
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου