ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΞΙΟΠΡΠΕΠΕΙΑΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ



ΤΗΝ άνοδο στην Β τοπική κατηγορία γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο ο Παντριφυλιακός Καλονερού σε γεύμα που παρέθεσε ο χορηγός της ομάδας Δημ. Αντωνόπουλος στο κέντρο ΝΕΔΑ στα Πλατάνια Τριφυλίας σε ένα ειδυλλιακό οικογενειακό περιβάλλον.
Η Ομάδα με 30 βαθμούς πήρε την πρώτη θέση αλλά όχι την κούπα παρότι ισοβάθμισε με το Πλατύ καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι είχε χάσει ένα πολύτιμο βαθμό αλλά όπως δήλωσε ο Προπονητής της ομάδας Χρήστος Αποστολόπουλος "παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το Καλονερό κατάφερε όχι μόνο να ανέβει την κατηγορία αλλά κυρίως να κατακτήσει την κορυφή με τις αντιξοότητες που δημιουργήθηκαν κάνοντας ένα fair play για το οποίο μιλά όλος ο αθλητικός κόσμος" προσθέτοντας ότι "επάξια η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο αξιοπρέπειας φτάνοντας ως το τέλος με ομόνοια, εμμονή στο στόχο και αρκετή δουλειά" ευχόμενος καλή συνέχεια για το μέλλον.
Στο γεύμα που παρατέθηκε έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος των Πλατανίων κ. Καραγιάννης, τα στελέχη του Δ.Σ. όπως ο Γιάννης Ανδριανόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για το υψηλό επίπεδο των παικτών και την δίκαιη επιβράβευση των στόχων. Να τονίσουμε ότι νέα συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την ομάδα την Κυριακή 30 ΜΑΡΤΊΟΥ στις 8 το βράδυ στο κέντρο Καραχάλιου.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου