ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΓΚΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου παρακολούθησαν την Εξόδιο Ακολουθία στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλονερό με το βουβό θρήνο για τον άδικο χαμό του 43χρονου Παναγιώτη Γκόγκα που γνώριζε όλη η περιοχή σβήνοντας για πάντα το χαμόγελό του. Με λυγμούς η οικογένειά του χωρίς να μπορεί να πιστέψει το μοιραίο τροχαίο μαζί με χιλιάδες κόσμου κατευθύνθηκε το πρωί της Κυριακής από την οικία του εκλιπόντος στον Ιερό Ναό όπου την νεκρώσιμη Ακολουθία έψαλε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος μετά του ιερού κλήρου.
Ο θρήνος αντηχούσε παντού στη περιοχή καθώς ο κόσμος είχε κατακλύσει την εθνική οδό στο κόμβο Καλονερού ενώ το τελευταίο αντίο είπαν μεταξύ άλλων στον νεαρό οικογενειάρχη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλονεριτών κ. Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος μιλώντας για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Παναγιώτη, ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος κ. Φιλντίσης και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Καλονερού κ. Ι. Μποζίκας. Το μεσημέρι έγινε η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία ενώ η οικογένειά του δέχθηκε τα συλληπητήρια του κοινού σε παραλιακό κέντρο με το ΓΙΑΤΙ να παραμένει αναπάντητο. Στη τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κ. Χρ. Ριζάς, ο βουλευτής κ. Δ. Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής κ. Χρυσομάλλης, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και αντιδημάρχους, φορείς από την Τριφυλία και Μεσσηνία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει..
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου