ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ 1-1. ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

81d7959d6ac82061e9b059ba05e22fc8_L
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Γ” Τοπικής και του 1ου ομίλου ανάμεσα στο Καλό Νερό και την Θύελλα Μερόπης. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Β” Τοπική άλλα αρκέστηκαν στο να μοιραστούν από ένα βαθμό.Πάντως, η Θύελλα Μερόπης παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ σε απόσταση αναπνοής του ενός βαθμού ακολουθούν το Καλό Νερό και ο Ατρόμητος Πλατύ. Καταλαβαίνει κανείς ότι η τελευταία αγωνιστική που ακολουθεί είναι κρίσιμη και για τις τρεις ομάδες.Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Λαχανά στο 20′ ενώ η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 78′ με τον Παπαδόπουλο.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Αντωνόπουλο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟ Καλού Νερού: Ανδρουτσάκης, Κουτσούλης, Γ. Βλάμμης (83′ Τσούτσας), Παπαγεωργίου (63′ Βέβες), Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Τσάκαλι (80′ Γκόγκας), Π. Βλάμμης, Αλεξόπουλος, Δρακόπουλος, Λαχανάς.
ΑΣ Θύελλα Μερόπης: Τσάμπρας, Αλεξόπουλος (36′ Π. Καραμπούλας), Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Περδίος, Ανδριόπουλος, Κανελλόπουλος (71′ Παπαδόπουλος), Ι. Καραμπούλας, Φ. Κατσιμπάρος (57′ Τζαναδάμης), Δημητρόπουλος, Κοζομπόλης.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου