ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανανεώθηκε η παραμονή Αποστολόπουλου στη τεχνική ηγεσία του Καλονερού

ΣΥΝΤΟΜΑ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ηγεσίας του Παντριφυλιακού με τους ποδοσφαιριστές μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος η οποία επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις...
Ο Παντριφυλιακός θυμίζουμε ότι ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Χρήστο Αποστολόπουλο από την Ηλεία που θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας με το νέο αίμα που αναμένεται. Παράλληλα από τον Π.Α.Ο. Καλονερού συνεχίστηκαν οι μετακινήσεις παικτών σε μια προσπάθεια συνεργασίας με αθλητικά σωματεία. Πιο αναλυτικά για την Αθήνα όπου εργαζόταν θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος σε ομάδα των δυτικών προαστίων, ενώ ο Ζαφείρης και Γαλάνης πήραν το δελτίο τους για μεταγραφή στον Α.Ο. Κυπαρισσίας με τον οποίο συνεργάζεται η τοπική ομάδα προκειμένου να ενισχύσουν την μεγάλη ομάδα. Τέλος ο Τ. Γιαννόπουλος που ήρθε πριν το τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, ενώ ελευθέρας δόθηκε στον Στέφανο Ντούπη ο οποίος θα επιλέξει μια από τις τοπικές ομάδες προκειμένου να αγωνιστεί. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις σε άλλη ανάρτηση νεώτερα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου