ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελειώνει η… χούντα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, λέει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

cc49f8fe58339a73a36a496e4b8c3389_L
Οταν ο Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Τάκης Βασιλόπουλος και ο Γιώργος Σωφρονάς ανακοίνωσαν τη σύσταση της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας πριν από δύο μήνες, πολλοί υπέθεσαν ότι ο νέος σύλλογος δεν θα αντέξει για πολύ, έχοντας απέναντί του τον πανίσχυρο εδώ και 30 χρόνια στο ερασιτεχνικό μεσσηνιακό ποδόσφαιρο Αριστείδη Σταθόπουλο, πρόεδρο της ΕΠΣΜ και πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΟ. Κι όμως, η νέα αυτή κίνηση έχει ήδη κερδίσει αρκετούς υποστηρικτές.
Μάλιστα η πρόσφατη εξαγγελία της άφιξης του Βασίλη Χατζηπαναγή σε δημόσιο χώρο, προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά για το ποδόσφαιρο συζητείται ήδη έντονα στη μεσσηνιακή φίλαθλη κοινή γνώμη.
Ο συνάδελφος Αντώνης Αντωνόπουλος με μακρά θητεία στην κρατική τηλεόραση και ταυτόχρονη δυναμική παρουσία στα συνδικαλιστικά όργανα (είναι αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εδώ και μία τετραετία με προηγούμενη θητεία στο Δ.Σ.) σίγουρα αισθάνθηκε αρκετά άβολα όταν ζητήσαμε να μιλήσουμε για τις ανάγκες αυτής της συνέντευξης. Τόσα χρόνια είχε μάθει να βρίσκεται αυτός πίσω από τις κάμερες και τα μικρόφωνα και να υποβάλει τις ερωτήσεις. Σήμερα βρίσκεται για πρώτη φορά στην… απέναντι όχθη, απαντώντας για πρώτη φορά στις δικές μας ερωτήσεις. Ο δυναμισμός του χαρακτήρα του φαίνεται μέσα από όσα υποστηρίζει με μεγάλο πάθος, ενώ το πλουσιότατο βιογραφικό του  δείχνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο γνωρίζει αρκετά καλά το χώρο του αθλητισμού πανελληνίως.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου