ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χιλιάδες πιστοί στη Μονή Βουλκάνου! Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Πύλο...

Χιλιάδες πιστοί στη Μονή Βουλκάνου! Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Πύλο...
Με θρησκευτική ευλάβεια και λαμπρότητα, ο πιστός της Μεσσηνίας λαός, εόρτασε την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, το «δεύτερο Πάσχα του καλοκαιριού», με επίκεντρο την ιερά και Ιστορική Μονή του Βουλκάνου.
Με την ευκαιρία αυτή, κατά το καθιερωμένο Μοναστηριακό της Μονής, ανήμερα στις 15 Αυγούστου στις 8.30π.μ. έγινε υποδοχή της ιεράς και θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης υπό του Σεβασμιότατου μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα και στην 9π.μ. έγινε η τέλεσις θείας και Ιεράς Λειτουργίας.
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ…
Επίσης, στη Μονή παραβρέθηκαν χιλιάδες πιστοί από κάθε γωνιά της Μεσσηνίας, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας, όπως ο τέως υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θόδωρος Σταυριανόπουλος ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Δαβίλας κ.α.
O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ…
Στην Πύλο σήμερα εορτάστηκε με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών η Κοίμηση της Θεομήτορος. Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ναό της Κοιμήσεως, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος Σαββάτος. Οι πιστοί προσκύνησαν την θαυματόβρυτη Εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας η οποία φυλάσσεται στο Ναό.
Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις ευεργεσίες της στο ανθρώπινο γένος. Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, στενούς συνεργάτες του αλλά και τοπικούς παράγοντε
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου