ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λύγισε με 3-0 το Καλονερό στην Άμφεια- Αποστολή με αστυνομική συνοδεία!




ΗΤΑΝ ένα προδιαγεγραμμένο παιχνίδι που στέρησε την χαρά του ομαδικού ποδοσφαίρου αυτό που συνέβη στο γήπεδο της Άμφειας το οποίο κατέληξε στο 3-0 υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι παρότι είναι πρωτοπόροι θέλησαν να δείξουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν την άνοδο την οποία κυνήγησαν από την αρχή της σεζόν.
Το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν φίλαθλοι εντός και εκτός κερκίδων, οι φραστικές απειλές αλλά και τα...πορτοκάλια από μεμονωμένους υποτιθέμενους οπαδούς που έπεσαν κατά συγκεκριμένων ατόμων αποτέλεσαν το κύκνειο άσμα για τους φιλοξενούμενους και καταλάγιασε μόνο όταν απάντησε με μια συγνώμη για τα επεισόδια στο γήπεδο της Κυπαρισσίας εκπρόσωπος της ομάδας, καθώς η διαμάχη κινήθηκε δυστυχώς σε προσωπικό επίπεδο.
Επειδή πρέπει να λέγονται και να γράφονται αλήθειες, το κλίμα στο γήπεδο ήταν απογοητευτικό. Παρά το γεγονός ότι το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, στην επανάληψη η μέτρια άμυνα αλλά και η υπομονή του τερματοφύλακα από τα...στόματα των αγανακτισμένων ήταν το κερασάκι στη τούρτα καθώς στο 54 και στο 72 σημειώθηκαν άλλα 2 τέρματα με σκοπό να καταλήξουν στο 3-0. Φυσικά σε άλλη ανάρτηση θα αναφέρουμε και λεπτομέρειες από τον αγώνα που θύμιζε champions league- ναι υπήρχε και τέτοια μουσική υπόκρουση- δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο πρωτοπόρος φοβήθηκε τόσο τον Παντριφυλιακό για να του κόψει την φόρα...
Παρόλα αυτά να τονίσουμε τα πολλά φάουλ που δέχθηκε ο Τσούτσιας και ο Αλεξόπουλος αλλά κυρίως την ένταση που κυριαρχούσε καθώς η ομάδα ήρθε και έφυγε από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία....Τα συμπεράσματα δικά σας, τα σχόλια δικά μας...γιατί το ζήτησαν οι φίλαθλοι....και η επίσημη ευχαριστήρια επιστολή της Ομάδας σε νεώτερη ανάρτηση...
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ: Ρουμελιώτης Λ., Κανελλόπουλος, Τσάμης, Μαλαπάνης, Σκιαδόπουλος, Μούτσουλας, Δωδέκατος, Κουμουράς, Κορομηλάς, Σακκάς, Μπιτσάνης.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ:  Αλεξόπουλος Παν, Λαμπρόπουλος Καν., Βλάμης Γιώρ., Ζαφείρης, Κανελλόπουλος Σαρ., Βλάμης Παν., Αλεξόπουλος Νικ., Αλεξόπουλος Παν., Τσούτσας, Δρακόπουλος, Λαχανάς. (Τσάκαλης αλλαγή).
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου