ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βήμα ανόδου με το 2-0 κόντρα στον Θησέα Καλαμάτας

ΤΟ αποφασιστικό βήμα για μισή..άνοδο έκανε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ο Παντριφυλιακός με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Θησέα Καλαμάτας με το όνειρο της ανόδου να παραμένει ζωντανό καθώς νίκησε με 2-0 παρά το γεγονός ότι το ημίχρονο είχε λήξει με 0-0 με το κρύο στο γήπεδο να ήταν έντονο αλλά η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε για τα καλά....
Στο πρώτο 45λεπτο η ατμόσφαιρα ήταν ικανοποιητική παρά το άγχος ξεκινώντας με κατοχή της μπάλας αλλά και με ευκαιρίες στο 17 και στο 32, ενώ ένα ευρυγώνιο δοκάρι σημειώθηκε στο 39ο λεπτό. Μετά το πρώτο 25λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι άρχισαν να δείχνουν την αποφασιστικότητά τους κυριαρχώντας στις περισσότερες φάσεις αλλά χωρίς να σημειωθεί το πολυπόθητο τέρμα που θα άλλαξε την ατμόσφαιρα ενώ  ο Θησέας είχε κερδίσει την μάχη του κέντρου, έδειχνε ότι είναι επικίνδυνος αλλά όχι απειλητικός και το παιχνίδι σε γενικές γραμμές κύλησε με καλές φάσεις. Αυτό σημειώθηκε με την έναρξη της επανάληψης...


Πιο αναλυτικά στην επανάληψη ο Προπονητής του Καλονερού θέλοντας να κερδίσει την μάχη του κέντρου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Δρακόπουλος, μπήκε με αλλαγή ο Γαλάνης καθώς πέρασε σέντερ μπακ στο σημείο που αγωνιζόταν ο Κανελλόπουλος από το πρώτο ημίχρονο, ο οποίος προωθήθηκε στο χώρο του κέντρου και συνέβαλε καταλυτικά στο να επέλθει η ισσορροπία και το Καλονερό να αποκτά τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου στο γήπεδο. Μάλιστα στο 60ο λεπτό έγινε μια ακόμα αλλαγή στρατηγικού χαρακτήρα λόγω προβλήματος του σέντερ φόρ με τον Νίκο Αλεξόπουλος να συμπληρώνει το μενού των αλλαγών.
Το Καλονερό τελικά άλλαξε την ρότα του παιχνιδιού στο 69ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Βλάμη το οποίο κατέληξε απευθείας σε γκολ.  Ο Νίκος Αεξόπουλος έγραψε το 2-0 σφραγίζοντας την νίκη για το Καλονερό στο 79ο λεπτό. Δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο μέχρι το πέρας του παιχνιδιού. Ο Προπονητής κ. Αποστολόπουλος ερωτηθείς δήλωσε "ότι ήταν ένα παιχνίδι  το οποίο ήταν αναγκαίο για την ομάδα του Καλονερού, το άγχος είχε καταβάλει τους ποδοσφαιριστές με συνέπεια στο πρώτο 45λεπτο να μην καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό αλλά στην επανάληψη με τις αλλαγές που σημειώθηκαν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού προς το καλύτερο με την ομάδα καθώς είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με ένα τυχερό γκολ που ανέβασε το κλίμα στον αγωνιστικό κλίμα και μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και καταφέραμε με το δεύτερο τέρμα να εξασφαλίσουμε άνετη νίκη".
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου