ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρδισε με 1-0 την Νέδουσα Αλαγονίας και ελπίζει το Καλονερό

ΕΝΑ ακόμα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης έκανε η ομάδα του Παντριφυλιακού στην έδρα της λαμβάνοντας ένα ακόμα τρίποντο σε βαθμούς για το Πρωτάθλημα της Α τοπικής παίζοντας με την Νέδουσα Αλαγονίας...
Στο πρώτο 45λεπτο παρά την λίγη βροχή ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός με φάσεις στο 12, 24 και 39 όπου σημειώθηκε και ένα οριζόντιο δοκάρι μετά από ενέργειες του Δρακόπουλου και Σαράντου ωστόσο δεν σημειώθηκε τέρμα. Η ομάδα του Καλονερού είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά στο πρώτο ημίχρονο φαίνεται ότι η μπάλα δεν ήθελε να γεμίσει με δίχτυα λήγοντας με 0-0 για να αλλάξει μορφή στο διάλειμμα που ακολούθησε.


Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε μετά από ορισμένες αλλαγές καθώς στο παιχνίδι μπήκε ο Κουτσούλης ενώ φάσεις σημειώθηκαν στο 52 και στο 65 με καλή γωνία εκτέλεσης. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα στο 72ο λεπτό μετά από ενέργεια του Δρακόπουλου και τελικη καταληξη στα ποδια του Παναγιώτη Αλεξόπουλου οδηγησε την...στρογγυλή θεά στο πολυπόθητο τέρμα με 1-0 να σφραγίζει την συνάντηση.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου