ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκες εκτός έδρας για το Καλονερό και τα βλέμματα στη κορυφή

ΜΕ θετικά αποτελέσματα συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Παντριφυλιακού Καλονερού στο πρωτάθλημα της κατηγορίας μετά τα τελευταία νικηφόρα τέρματα απέναντι στο Κοπανάκι και τον Πανευιακό σε εκτός έδρας παιχνίδια, κάνοντας την διαφορά.
Με αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία οι παίκτες του Αποστολόπουλου εκφράζουν την πίστη ότι θα κατακτήσουν την κορυφή. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανευιακό κατάφεραν να φουλάρουν από τέρματα.  Στο πρώτο ημίχρονο η πρωτιά ανήκε στον Τσάκαλη που έκανε μετά από σέντρα στο 12' το 1-0 ανοίγοντας το σκόρ, ενώ το επόμενο θετικό τέρμα ήρθε στο 29' από τον νεαρό Λαχανά που συμπλήρωσε το 2-0 μετά από σούτ στη μικρή περιοχή, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη μετά από λάθος των γηπεδούχων από αυτογκόλ σημειώθηκε το 3-0, ακολούθησε στο 65' το 4-0 από τον Αλεξόπουλο Παναγιώτη και μετά το 4-1 για να ολοκληρωθεί στο 75ο λεπτό το τελικό σκόρ που τελεσφόρησε στο 5-1 μετά από άριστο τέρμα που σημείωσε ο Κουτσούλης από πλεονεκτική θέση. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθώς το Σάββατο η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Γαργαλιάνων στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ενώ σημαντικό θεωρείται και το επόμενο παιχνίδι με τα Πράσινα πουλιά εκτός έδρας.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου