ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ A' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έχασε παρότι ισοφάρισε στην επανάληψη με 2-1 ο Παντριφυλιακός


ΔΕΝ ήταν σε καλή ημέρα η ομάδα του Πανατριφυλιακού παρότι ήθελε πολύ την νίκη χάνοντας στο ντέρμπι κορυφής από τα Πράσινα Πουλιά με 2-1 από ένα σκόρερ των γηπεδούχων, δηλαδή Δημήτρη Παπανικολάου, που σημείωσε μάλιστα και τα δύο τέρματα της ομάδας του, τα Πράσινα Πουλιά επικράτησαν δύσκολα, αλλά απολύτως δίκαια του Καλού Νερού ,με σκορ  2-1, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για το μέλλον..  Σχετικά τώρα με την διακύμανση του σκορ στο 11' με κεφαλιά ο Δ. Παπανικολάου έκανε το 1-0. Στο 18' ο Π. Αλεξόπουλος με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του με 1-1 και στο 49' ο Δ. Παπανικολάου με δεύτερο προσωπικό του γκολ, με πλάσε αυτή τη φορά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου (2-1).
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ (Παναγιώτης Πολίμος): Kάρλος, Γ. Παπανικολάου, Κυριαζής, Σγάντζος, Πρίφτης, Στυλιανόπουλος (76' Ίσσαρης), Μάλαμας (65' Μητρόπουλος), Σκιαδάς, Κουτσουδάκης (35' Λυμπερόπουλος), Τσιλιμίγκρας, Δ. Παπανικολάου.

Π.Α.Ο. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ψάρρος, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Zafiri, Κανελλόπουλος, Π. Βλάμης, Τsakali (71' Βέδες), Δρακόπουλος, Μ. Αλεξόπουλος, Π. Αλεξόπουλος, Κουτσούλης (63' Λαχανάς). Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ν. Κατσάς με βοηθούς τους Β. Βρυώνη και Η. Ρέκκα.
Share on Google Plus

About Sportgreece

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου